Ring eller SMSa: 070 557 72 21

Ansök och hämta visum med RLresor

Skicka ansökan

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snabbt som möjligt med ytterligare information. Om det gäller akuta visum ring eller skicka sms på 070 557 72 21.

Resemål

Privat
Arbete
Turism
Studievisum
Idrottsvisum
Affärsvisum
Annat

Personuppgifter

Ja
Nej
Jag har en egen försäkring
Jag är intresserad av er försäkring
Jag återkommer med försäkringen efter att pass och foto är skickat

Arbete/Studerande

Läs det här först!

Läs igenom de regler och rekommendationer vi lämnat under respektive land innan du skickar in din ansökan via formuläret. Där framgår även vilka blanketter du måste fylla i och bifoga din ansökan.

Allmän information om visumansökan

Följande handlingar ska bifogas visumansökan:

  • Originalpass som är giltigt i minst 6 månader efter genomförd resa och med minst två ostämplade sidor. Passet får inte vara trasigt eller sprucket.
  • Ett nytaget passfoto i färg med vit bakgrund, fotograferat rakt framifrån, se krav här. Vi samarbetar med Fuji Fotocenter som ligger 2 minuter från vårt kontor. Du kan även skanna en digital bild till oss om du inte befinner dig i Stockholm.
  • Reseförsäkringsintyg på engelska underskrivet och stämplat av ditt försäkringsbolag. Intyget får inte vara äldre än 3 månader vid ansökningsdagen. Vi hjälper gärna till med intyget om du så önskar.
  • Ansökningsblanketten fyller vi i utifrån den information du skickar med i formuläret. Det är viktigt att alla uppgifter stämmer.

Faktura

Var noga med att bifoga och skicka med rätt fakturaadress om den inte är samma som den angivna adressen i formuläret.

Fakturan kommer vanligtvis via mail så fort som handlingen lämnats in. Fakturan ska betalas omgående enligt ambassadens krav.


Försäkring

Ni kan boka försäkringen via oss, om ni saknar egen reseförsäkringen, eller har inte tid att vänta på dokument från ert Försäkrings Bolag. 

Priser:

  • 14 dagar 300 kr
  • 30 dagars visum 400 kr
  • 1 års multivisum 1000 kr
  • 2 års visum 700 kr 
  • 3 års visum kostar 1000 kr


Vi skickar och tar emot med DHL/Rek.brev

Det går bra att skicka dokument och pass till oss med DHL/rek.brev, självklart så gör vi detsamma. Har du svårt att ta dig till oss så skickar vi pass med visum till dig på samma sätt, kom ihåg att uppge en leveransadress. Eventuella kostnader tillkommer.

Adress för Rek brev:

BOX 5844

102 48 Stockholm


Passfoto

Fotostorleken ska vara enligt följande mått, följ nedanstående länk. Personfoto ska vara enligt de krav för pass/ ID-handling. Är det brottom, gå till en vanlig svensk fotoautomat, storlek på fotot 35x45 mm, följ anvisningar för ID-kort. Maila bilden direkt till oss.  

Размер фотографии должен быть , в соответствии с требованиями

Passfotoinformation

Du kan också använda dig av Speed-services som har fotoautomater utplacerade runtom i Stockholm, här får du en karta där du kan hitta automaten som är närmast:

Hitta fotoautomat


För ytterligare information:


Skicka gärna dina frågor via sms till 070-5577221 så ringer vi upp. Du kan även besöka oss på Östermalmstorg 1, 4 trappor, vardagar mellan kl. 8 och 17.


RL RYSSLANDSRESOR
Östermalmstorg 1, våning 3.
11442 STOCKHOLM

Adress för Rek brev :

BOX 5844

102 48 Stockholm

Telefon

070 557 72 21

Skicka mail här


Öppettider

Måndag - Fredag 08:00 - 17:00

Lördag - Söndag Stängt

Skicka en Visum förfrågan

Klicka här