UPA Medical SPA i Södra Litauen

Vi reser: 14/4

UPA Medical SPA är perfekt för dig som vill unna din kropp och själ en vecka i harmoni. Under denna vecka kommer allt som heter stress och sjukdomar spolas ur kroppen med hjälpa av det unika mineralvatten som tas direkt från en egen källa.

UPA Medical SPA erbjuder över 100 behandlingar utförda av specialister på sitt område. Massage, Hälsokontroll, behandling av både fysisk och psykisk ohälsa. Alla läkare, terapeuter och psykologer jobbar tätt tillsammans för att du ska få den bästa möjliga vård och behandling. Faciliteterna erbjuder det bästa inom medicin och hälsovård, det finns allt från CRT-scanners till hypermoderna maskiner som mäter exakt hur din kropp mår.


Allt är planerat i minsta detalj och till och med maten du äter är helt anpassad efter dig och dina önskemål.

För dig som kämpar med hjärt- och kärlsjukdomar så kan UPA ge dig allt du behöver för att du ska återhämta dig så bra som möjligt. Du får bo på ett område som är extra lugnt med fokus på återhämtning och läkande. Du får dagliga undersökningar och övningar för att kroppen ska hitta tillbaka till tiden innan alla besvär började.

Kostnad

35 euro per person i DBL rum inklusive frukost

Enkel rum :70 euro


På alla våra hotell finns både halv och helpension.

Detta hotell är speciell bra för personer som har fybromyalgi, stresssyndrom och som behöver rehabiliteringen efter hjärt infarkt eller stroke.
Försäkringskassan finansierar resan till hotellet både för den som behandlas på hotellet och även medföljande.
Ring för info: 070-5577221

PS.
För de som behöver Taj Chi övningar i varm pool med mineral vatten har vi bokat rum på Grand SPA Lietuva.
Detta hotell är mycket större än UPA och har alla möjliga aktiviteter, restauranger, barn pool, mineral vatten pool, A La Carte och även perfekta konferens lokaler med modern utrustningen.
www.grandspa.lt


Resa
Vi flyger till Vilnius och åker därifrån med buss 2 timmar söder ut tills att vi anländer på UPA Medical SPA Facilities.

0 0